Categoria: Ajudes

Ajudes a la mobilitat predoctoral per a la realització d'estades breus en centres de R+D

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Agència Estatal de Recerca ha publicat la convocatòria 2016 de les ajudes a la mobilitat predoctoral, pertanyent al Subprograma Estatal de Mobilitat, del Programa Estatal de Promoció del Talent i el seu Empleabilidad, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

La finalitat d'aquesta convocatòria és finançar les estades l'any 2017, del personal investigador en formació, en Centres de R+D públics o privats, incloent empreses, estrangeres o espanyoles, -diferents als quals estiguen adscrits- amb la finalitat de que aquest personal pugui realitzar activitats per a millorar la seva formació així com impulsar el desenvolupament de la seva tesi.

Les estades tindran un durada entre dos i quatre mesos, l'any 2017.

El pressupost total de la convocatòria ascendeix a 4 milions d'euros.

Es podran beneficiar d'aquestes ajudes els centres de R+D d'adscripció del personal investigador en formació de les convocatòries 2013 i 2014, d'ajudes per a contractes predoctorales per a la formació de doctors, i d'anteriors convocatòries de les ajudes per a la formació de personal investigador en el marc del Subprograma FPI. En quant a les ajudes "Severo Ochoa" per a la formació de doctors en els Centres/Unitats d'Excel·lència Severo Ochoa, únicament s'inclou la convocatòria 2013.

El termini de presentació de les sol·licituds de participació serà del 6 de setembre de 2016 al 22 de setembre de 2016.

El termini per a l'emplenament i signatura pels investigadors del formulari electrònic de sol·licitud serà del 6 de setembre de 2016 al 19 de setembre del mateix any.

El document complet de la convocatòria es pot trobar en l'enllaç de la Base de dades Nacional de Subvencions (BDNS).

[Font: Ministeri d'Economia i Competitivitat. 30/08/2016]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]