Categoria: Ajudes

Conveni sobre convocatòries d'ajudes a recerca en càncer 2019

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 313, de dia 28 de desembre de 2018, s'ha publicat la Resolució de 13 de desembre de 2018, de la Presidència de l'Agència Estatal de Recerca, per la qual es publica el Conveni de col·laboració amb la Fundació Científica de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (Fundació AECC), per a l'avaluació cientificotècnica de convocatòries d'ajudes a recerca en càncer 2019.

La Fundació AECC realitza la convocatòria pública de determinades ajudes a la recerca en càncer, entre elles:

-Convocatòria Idees Semilla AECC. Ajudes a idees innovadores de recerca.

-Convocatòria Projectes AECC. Ajudes a projectes de recerca en càncer que estiguin alineats amb l'estratègia de la AECC i/o dels pacients amb càncer.

 -Convocatòria Lab AECC. Ajudes a projectes de recerca de qualitat en càncer amb clara orientació traslacional duts a terme per un grup de recerca emergent.

-Convocatòria Grups Coordinats AECC. Ajudes a projectes multidisciplinaris desenvolupats per diversos equips de recerca i que responen a una necessitat clínica.

-Convocatòria Postdoctorals AECC. Ajudes a personal postdoctoral «júnior» per al desenvolupament d'un projecte de recerca.

-Convocatòria Investigador AECC. Ajudes a personal postdoctoral «sènior» per al desenvolupament d'un projecte de recerca.

-Convocatòria Clínic Júnior. Ajudes a personal clínic per al desenvolupament d'un projecte de recerca en l'entorn clínic.

-Convocatòria Clínic Sènior. Ajudes a personal clínic amb carrera científica demostrada que desenvolupin projectes capdavanters en un entorn clínic.

-Renovacions intermèdies. Avaluació de seguiment del projecte presentat en la memòria original, consecució d'objectius.

-Seguiment final. Avaluació global del projecte finalitzat valorant si es compleixen els objectius plantejats a l'inici i avaluant els resultats obtinguts.

-Convocatòria de Predoctorals Juntes Provincials AECC. Ajudes a personal predoctoral per a formació.

-Convocatòria de Projectes AECC Juntes Provincials AECC. Ajudes a Projectes de recerca en càncer.

Aquestes convocatòries seran finançades per la Fundació Científica AECC. Són competència d'aquesta entitat privada la seva realització, qui aporta el finançament així com qui aprova el programa: finalitat, requisits dels candidats i de les sol·licituds, criteris de valoració i seguiment.

El conveni finalitzarà el 31 de desembre de 2019.

[Font: BOE. Núm. 313. 28/12/2018]

[Foto: Thomas Claveirole / Brice, researcher at work / CC BYND 2.0]