Categories: Beques, Gestió de la investigació

Convocatòria 2021 de l'ERC Advanced Grant (AdG)

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'European Research Council convoca l'Advanced Grants ERC-2021-AdG.

Objectius

Les ERC Advanced Grants estan dissenyades per recolzar els investigadors principals excel·lents en l'etapa de la seva carrera en la que ja són líders amb un historial reconegut d'assoliments en investigació.

Beneficiaris

Els beneficiaris d'aquesta convocatòria són:

  • Investigadors i investigadores principals destacat i establerts que volen finançament de llarga durada per dur a terme un projecte pioner i d'alt risc.
  • La convocatòria Advanced Grants està oberta a investigadors actius que tenguin un historial d'assoliments d'investigació significatius en els darrers 10 anys.
  • Els investigadors principals han de ser líders excepcionals en termes d'originalitat i importància de les seves contribucions d'investigació. No es preveuen criteris d'elegibilitat específics pel que fa als resquisits acadèmics.

Quantia

Les Advanced Grant poden sol·licitar fins a 2,5 milions d'euros per un període de cinc anys. A més, es pot sol·licitar un milió d'euros addicional per cobrir despeses "start-up" d'investigadors que es trasladin d'un tercer país a la UE o un país associat i/o per a la compra d'equipament important i/o per a l'accés a grans instal·lacions i/o per a trebal de camp.

Les subvencions de l'ERC cobreixen fins al 100% dels costs directes elegibles més una contribució del 25% de costs indirectes.

Bases de la convocatòria

Podeu trobar les bases d'aquesta convocatòria aquí.

Termini de la convocatòria

La data límit per presentar la sol·licitud és el 31 d'agost de 2021 a les 17:00 (Brussels time).

[Font: IdISBa]

[Foto: Universitat de les Illes Balears]