Categoria: Beques

Nova convocatòria de la Beca Mutual Médica d'investigació per a metges residents

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Mutual Médica, a través del programa Impulsar(me), obre una nova convocatòria de la Beca Mutual Médica per a un treball de recerca, destinada als metges residents de darrer any, o que hagin acabat el període de residència en els tres darrers anys, i que tengui una aplicació potencial en la pràctica clínica.

Requisits

  • El candidat haurà de ser metge i estar col·legiat a qualsevol dels Col·legis Oficials de Metges d'Espanya.
  • En el moment de sol·licitar la beca, el candidat haurà d'estar en el seu darrer any de residència, o bé haver-la acabat enguany o en els tres anys anteriors, entre el 2019 i el 2021.
  • El Projecte d'Investigació haurà d'incloure el títol del projecte, el nom del becari, l'objectiu principal i els secundaris, la hipòtesi de treball, el material i la metodologia que es pensa emprar, així com la rellevància  i les possibles implicacions clíniques del treball d'investigació.
  • El treball s'haurà d'haver finalitzat en un termini màxim de dos anys a partir de l'entrega de la primera ajuda.

Termini de presentació de candidatures

El termini per a presentar la documentació conclou el dia 30 de setembre de 2022, i la Beca es concedirà el dia 25 de novembre de 2022.

Dotació econòmica

La dotació total dels premis és de 25.000 €, 9.000 € a la concessió de la Beca, 9.000 € al cap de sis mesos, 6.000 € en el moment de la conclusió del treball (amb un límit màxim de 2 anys des de la concessió) i 1.000 € que s'entregaran al Director del Treball.

Per a més informació, accedeix aquí a les bases completes de la convocatòria i al formulari d'inscripció

[Font: IdISBa. 16/08/2022]

[Foto: Servei d'Anàlisis Clíniques de l'Hospital Universitari Son Espases]