Categoria: Beques

IX edició del programa de Beques de l'ONCE "Oportunitat al Talent" per al curs 2022/2023

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Programa de Beques "Oportunitat al Talent" sorgeix de la vocació de la Fundació ONCE per la inclusió social i la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat i la seva aposta per l'educació inclusiva, l'educació superior i l'esport de competició.

Requisits dels beneficiaris

Podran sol·licitar les beques tots i totes les estudiants de cicles formatius de grau mitjà i superior, estudiants universitaris i investigadors i investigadores, amb nacionalitat espanyola i una discapacitat legalment reconeguda igual o superior al 33%. 

  • Per a les beques de màster i postgraus: les persones que les sol·licitin han d'estar matriculades o preinscrites en un màster o postgrau oficial d'alguna universitat espanyola o institució d'estudis superiors reconeguda.
  • Per a les beques de mobilitat transnacional: s'haurà d'estar matriculat o preinscrit a estudis de grau o màster en alguna universitat o institució universitària estrangera oficialment reconeguda.
  • Per a les beques d'estudis i esport: s'haurà d'estar matriculat o preinscrit en un cicle formatiu de grau mitjà o superior, grau universitari, màster o postgrau, i acreditar la pertinença a una Federació Esportiva d'àmbit nacional o a un club esportiu federat, amb una antiguitat mínima de dos anys. 
  • Per a les beques de Formació Professional: s'haurà d'estar matriculat o preinscrit a un cicle formatiu de grau mitjà o superior a qualsevol institut o centre acreditat d'Espanya, en alguna de les següents àrees professionals: Comerç i Màrqueting, Agrària, Edificació i Obra Civil, Electricitat i Electrònica, Energia i Aigua, Fabricació Mecànica, Imatge i So, Informàtica i Comunicacions, Instal·lació i Manteniment, Química o Sanitat.
  • Per a les beques de doctorat i Fundació ONCE/CIC BIOGUNE Predotoral Trainee: s'haurà d'acreditar el títol de grau i màster i estar matriculat o preinscrit a un programa de doctorat d'alguna universitat espanyola o europea.
  • Per a les beques d'investigació: les persones que la sol·licitin hauran d'acreditar el títol de doctorat i disposar d'una oferta ferma per a investigar en alguna Universitat o Centre d'Investigació reconegut.

Dotació econòmica

El total de beques de la convocatòria depèn de la disponibilitat de fons amb càrrec al pressupost destinat per a la convocatòria 2022/2023, que com a mínim serà de 360.000 euros, quantitat que podria augmentar a criteri de la Fundació ONCE, si s'aconseguissin millores en el finançament per part de les empreses donants o del Fons Social Europeu.

Presentació de sol·licituds

10 d'octubre de 2022.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al Programa de Beques "Oportunitat al Talent".

[Font: IdISBa. 02/09/2022]

[Foto: Pixnio / Médico de laboratorio / Dominio público CCO]