Categoria: Premis

Es convoquen els V Premis Solidaris amb l'Esclerosi Múltiple

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Merck Salut convoca el V Premi Solidari amb la EM.

Els V Premis Solidaris amb la EM van dirigits a les idees, persones o projectes que durant l'any 2020 han estat més valorats o reconeguts dins del món de la EM en el territori espanyol. Aquests projectes seran promoguts per col·lectius o persones relacionades amb l'Esclerosi Múltiple, ja siguin familiars, pacients, cuidadors, associacions, professionals, organitzacions públiques o privades, comunicadors, etc.

Categories

  • Col·lectiva: es reconeixerà la labor d'entitats amb personalitat jurídica que han desenvolupat projectes orientats a normalitzar la EM en la vida de les persones que presenten la patologia o en la societat. 
  • Individual: dirigida a persones físiques que exerceixen una labor exemplar i, amb el seu esforç en primera persona, contribueixen a normalitzar la EM en les seves pròpies vides o en les d'uns altres.  

Dotació econòmica

Tres premis, dotats amb 3.000 € cadascun. 

Lloc

  • Mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant en l'assumpte “V Premis Solidaris amb la EM”.
  • A través del formulari en línia.

Termini

El termini límit per a la recepció de les candidatures és el dia 15 d'octubre de 2020. 

Bases.

[Font: Fundació Merck Salut]

[Foto: Infosalut / Dones, gent / CC BY-NC-SA 4.0]