Categoria: Premis

Torna el certamen de fotografia del CGE

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

FotoEnfermería 2022 ‘Curando y cuidando’: torna el certamen de fotografia del Consejo General de Enfermería (CGE) amb 3.500 euros en premis.

Aquesta nova edició del certamen dóna l'oportunitat a totes les infermeres col·legiades, així com a estudiants d'Infermeria, d'enviar les seves fotografies.

El concurs es divideix en dues categories, Instagram o general. Les fotografies guanyadores rebran premis de 1.000, 500 i 250 euros.

A la categoria Instagram es classificaran mensualment per a la final les dues fotos que obtenguin més 'm'agrada'. Per a la categoria general serà el jurat, format per infermeres i professionals de la fotografia, qui triarà les dues millors fotos que passaran mensualment a competir pels premis finals.

Cada mes, les quatre fotografies escollides, dues de la categoria general i dues de la categoria Instagram, es publicaran a la revista Enfermería Facultativa i en altres mitjans corporatius del Consejo General de Enfermería. Les imatges que passin a la final es repartiran premis per un valor de 3.500 euros en total.

El concurs s'estendrà fins al desembre de 2022. 

Consulta aquí les bases del concurs.

[Font: Consejo General de Enfermería. 08/06/2022]

[Foto: CS Arquitecte Bennàssar]