Categoria: Premis

Convocat el XII premi Psicofundación a les millors joves iniciatives d'emprenedoria en Psicologia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundación Española para la Promoción y el Desarrollo Científico y Profesional de la Psicología, Psicofundación, ha convocat el XII Premi Joves Iniciatives d'emprenedoria en psicologia 2022, amb l'objectiu de fomentar la iniciativa, la creativitat i la innovació dels i de les joves professionals de la psicologia d'Espanya i dels països llatinoamericans.

En aquesta edició, el premi distingirà dues categories, iniciativa investigadora i iniciativa empresarial, amb una dotació econòmica de 3.000 € per a cada secció.

Els candidats han de desenvolupar un projecte nou relacionat amb l'activitat científica, tècnica o professional de la Psicologia, en qualsevol de les seves àrees d'activitat. 

Els treballs es poden presentar a títol individual o en equip, format per un màxim de quatre persones, de les quals almanco dues hauran de ser titulades en Psicologia.

Termini de presentació de candidatures

Les persones interessades poden presentar la seva candidatura fins al 15 d'agost. La decisió del jurat, inapel·lable, es coneixerà el 31 d'octubre i el premi es lliurarà en un acte públic convocat al desembre.

Consulta aquí les bases completes

[Font: COPIB. 23/06/2022]

[Foto: Vetusto / Psicóloga / CC BY-NC 2.0]