Categoria: Premis

Convocatòria de l'ICPerMed "Best Practice in Personalised Medicine" Recognition 2019

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr423L'International Consortium for Personalised Medicine (ICPerMed) ha publicat l'anunci del seu "Best Practice in Personalised Medicine" Recognition 2019. Aquest Recognition vol reconèixer, animar, promover i divulgar exemples destacats de les millors pràctiques en la medicina personalitzada.

El programa se centrarà en la selecció de Millors Pràctiques en la Medicina Personalitzada. Les sol·licituds han de tractar, al menys, d'un dels temes definits relacionats amb "Medicina personalitzada per a tots els ciutadans i pacients dins dels sistemes de salut sostenibles, incloent models per facilitar la inversió en prevenció de la malaltia i investigació de teràpies".

Modalitats

Els exemples de millors pràctiques poden consistir en algun dels següents:

  1. Document científic centrat en nous acostaments per a la implementació de medicina personalitzada.
  2. Programes de formació per a personal sanitari, augmentant el nivell de conscienciació sobre el potencial de la medicina personalitzada.
  3. Exemples per a grups col·laboratius interdisciplinaris o intersectorials (organitzacions governamentals i no-governamentals, gestió acadèmica, investigació mèdica, atenció sanitària i SME), per a la implementació de medicina personalitzada, incloent activitats Ètiques, Legals i amb Implicacions socials.

Destinataris

Aquesta segona edició està oberta per canditats de tot el món que hagin publicat articles científics i/o desenvolupat estratègies de bones pràctiques en el camp de la medicina personalitzada entre l'1 de gener de 2017 i 31 d'octubre de 2018.

Termini 

El límit de presentació és el 21 de gener de 2019.

[Font: ICPerMed. International Consortium]

[Foto: CS Trencadors]