Categoria: Premis

L'Acadèmia Mèdica Balear convoca el I Premi Sanofi Pasteur

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr371L'Acadèmia Mèdica Balear té entre els seus objectius el promoure totes aquelles activitats científiques que repercuteixin en una millora global de la salut pública.

Partint d'aquests principis l'Acadèmia Mèdica Balear i Sanofi-Pasteur convoquen aquest premi amb la finalitat de fomentar els programes innovadors en gestió de la vacunació a l’àmbit de l’atenció primària i la salut comunitària a les Illes Balears.

Candidats i àmbit

Hi pot participar qualsevol persona, Equip d’Atenció Primària o grup de professionals sanitaris que treballin en aquests àmbits (sigui soci o no de l'AMB). El projecte però, ha de ser innovador i original.

Bases de la convocatòria

  1. La proposta s’ha de presentar en format Word amb un màxim de 1.500 paraules. S’ha d’incloure el títol, descripció del projecte, que aporta d’original, pràctic i reproduïble, els autors/es, els beneficis per els professionals/persones, així com reflectir els àmbits o espais on té lloc. Els autors/res estaran identificats únicament en el primer full, amb el títol del treball, per permetre l’avaluació cega del mateix.
  2. S’ha d’enviar per correu electrònic a l'Acadèmia Mèdica Balear (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) identificant a l’assumpte que es tracta del "I PREMI SANOFI PASTEUR – AMB-2019" i sol·licitant confirmació de recepció.
  3. El tribunal estarà format pels membres de la Junta Permanent de la l'Acadèmia Mèdica Balear, la Coordinadora de Vacunes de la CAIB, a més d’un representant de Sanofi-Pasteur amb veu però sense vot. La decisió del tribunal serà inapel·lable. En prevenció de qualsevol conflicte d’interès, cap membre del tribunal avaluarà un projecte amb el que tingui alguna implicació, ni podrà optar al premi.
  4. El termini de presentació de propostes serà 7 d'abril de 2019 a les 24 hores.

Dotació econòmica

La dotació dels premis és la següent:
- 1er Premi: 1.700 euros
- 2on Premi: 1.150 euros
- 3er Premi: 1.150 euros

Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí.

[Font: Acadèmia Mèdica Balear]

[Foto: Cronicitat Balears]