Categoria: Premis

El COIBA convoca la segona edició Premi de Periodisme #InfermeriaVisible

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr523El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears convoca la segona edició del Premi de Periodisme #InfermeriaVisible, dotat amb una quantia total de 2.000 euros.

El Premi de Periodisme #InfermeriaVisible del Coiba té per objecte fomentar i reconèixer la labor dels periodistes que donen visibilitat a les infermeres a les Illes Balears, mitjançant peces informatives o reportatges que presentin i acostin la professió infermera a l’opinió pública.

El concepte “Infermeria Visible” engloba tots els treballs que aportin visibilitat, reconeixement i destaquin les diferents vessants de les competències i actuacions de les infermeres a Balears, així com els coneixements experts dels professionals d’Infermeria en qualsevol àmbit de rellevància per a la salut. S’estableixen dues categories: premsa escrita (paper i digital) i premsa audiovisual (radio i televisió). Cada un dels dos premis estarà dotat amb mil (1.000) euros.

Es poden presentar periodistes que hagin publicat/emès aquestes peces en un mitjà de comunicació de Balears entre l’1 de gener de 2018 i el 28 de febrer de 2019.

El termini d'enviament de candidatures roman obert fins al 15 de març.

A l’hora de valorar les candidatures, es tindrà especialment en compte la visibilitat de les infermeres, en algun dels seus diferents àmbits d’actuació (assistència, docència, investigació i gestió), la posada en valor de la professió infermera i, especialment, la seva aportació i rellevància per a la salut dels individus, famílies i comunitats. Es valorarà igualment la qualitat de la peça (rigor, estil, llenguatge), les fonts d’informació i l’originalitat de la temàtica.

El premi es lliurarà durant la cerimònia del Dia internacional de la Infermera, que està previst celebrar el divendres 17 de maig.

Accediu a les Bases completesicon 9 de la segona edició del Premi de Periodisme del Coiba #InfermeriaVisible i el formulari per participar-hi icon 9

[Font: Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]