Categoria: Premis

Programa de premis convocats per al curs acadèmic 2020

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears publica a continuació el Programa de Premis corresponent al Curs Acadèmic 2020.

PREMI DE LA REIAL ACADÈMIA DE MEDICINA DE LES ILLES BALEARS

La Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears obri Concurs per a concedir, durant l'any 2020, el Premi Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears, de títol d'Acadèmic corresponent i 1.000 €, a l'autor del millor treball presentat sobre un tema de Medicina o Ciències afins en qualsevol de les seves especialitats.

PREMI MATEU ORFILA, A LA TRAJECTÒRIA D'UN PROFESSIONAL DE LA SALUT

A instàncies d'una institució sanitària de les Illes Balears, la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears convoca el Premi Mateu Orfila a la trajectòria d'un professional de la salut i li atorga un diploma acreditatiu al guardonat.

PREMIS PATROCINATS

Així mateix, la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears convoca en col·laboració els següents premis, dotats de 1.500 € i un diploma acreditatiu al primer signant:

Premi Jean Dausset, de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears, a la millor tesi de medicina o ciències afins elaborada a les Illes Balears i defensada durant l'any 2019.

Premi Doctor Ramon Rotger Moner, per al millor estudi sobre cirurgia i especialitats quirúrgiques.

Premi Mèdics Rosselló, per al millor estudi sobre urologia i andrologia.

Premi Hospital Quirónsalud Palmaplanas, al millor estudi sobre les especialitats mèdiques.

Premi Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears, per al millor estudi de recerca en infermeria en qualsevol dels seus àmbits.

Premi Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, per al millor estudi de recerca en l'àmbit de les ciències farmacèutiques.

AJUDA DE RECERCA EN ONCOLOGIA DEL AECC DE BALEARS

La Reial Acadèmia convoca en col·laboració les Ajudes en Recerca en Oncologia destinades a professionals o grups de treball radicats a les Illes Balears i promogudes per la Junta Provincial de Balears de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

La concessió dels premis es regirà per les següents bases.

[Font: Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears. 17/04/2020]

[Foto: Pixnio / Médico de laboratorio / Dominio público CCO]