Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: S'intensifica el control del compliment de la normativa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la delegada del Govern, Aina Calvo, s’han reunit a través de videoconferència per abordar la coordinació en el control de la pandèmia de la COVID-19.

Així, han acordat intensificar el control del compliment de les restriccions de la normativa COVID-19 per frenar la transmissió de la malaltia. A la reunió hi ha participat, també, el director general d’Emergències i Interior, Jaume Barceló. Tant el Govern com Delegació del Govern han acordat intensificar la vigilància per vetllar pel compliment d’aquestes normes. 

Campanya conjunta

El Govern de les Illes Balears i la Delegació de Govern han posat també en marxa una campanya d’informació a la ciutadania sobre les noves restriccions per a frenar l’augment de casos de la COVID-19 i l’avanç de la pandèmia, ja que la majoria dels brots que es detecten a les Illes Balears tenen un origen familiar, afavorit per la relaxació de les precaucions que es produeix en els entorns de confiança i, per tant, la contenció de l’epidèmia també requereix l’establiment de restriccions dirigides a les trobades de tipus social i familiar.

[Font: Presidència del Govern. 28/08/2020]

[Foto: Presidència del Govern]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19