Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Son Espases obre sis línies per a les segones dosis per als menors de 60 anys vaccinats amb AstraZeneca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases va obrir el dia 2 de juny, sis línies de vaccinació per als menors de 60 anys que varen rebre la primera dosi d’AstraZeneca.

El nou espai habilitat està situat devora del vestíbul d’Hospitalització (Planta -2, Mòdul N). Estarà obert entre les 8 i les 22 hores, del dilluns al divendres. Vint-i-un professionals —9 infermeres, 9 tècniques auxiliars en cures d’infermeria i 7 administratius — atendran les 1.300 persones que passaran diàriament pel punt de vaccinació de Son Espases.

 L’Hospital ha reservat un centenar de places d’aparcaments exclusivament per a les persones que hi vagin a rebre la segona dosi. El punt de vaccinació i les places d’aparcament estan senyalitzades des de l’entrada de l’Hospital.

A les Illes Balears hi ha 37.642 persones menors de 60 anys pendents de la segona dosi. La majoria d’aquestes persones formen part de col·lectius professionals essencials (cossos i forces de seguretat, docents i sanitaris). Fins ara, 24.943 persones han emplenat el formulari. D’aquestes, 21.764 han demanat el vaccí d’AstraZeneca i 3.179 la de Pfizer.

El Servei de Salut va posar en marxa divendres passat aquesta web, on les persones interessades poden consultar informació sobre cadascuna de les pautes vaccinals (Pfizer i AstraZeneca).

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 01/06/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19