Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El Centre de Salut de Formentera impulsa una campanya per augmentar la vaccinació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb l'objectiu de conscienciar la població de Formentera sobre els beneficis dels vaccins per a la protecció contra la COVID-19, el Centre de Salut Formentera ha impulsat una campanya informativa dirigida a joves i a persones amb dubtes sobre ser vaccinades per fer conèixer els beneficis de la vaccinació contra el virus SARS-CoV-2.

El personal d'infermeria del Centre de Salut s'ha bolcat per transmetre la importància de la vaccinació a estudiants i a persones que l'han rebutjada o l'han posposada. Igualment s'ha informat novament sobre les mesures de seguretat, ús de màscares, distància de seguretat, higiene de mans, ventilació d'espais, perquè la població no abaixi la guàrdia, ja que aquestes mesures s'han demostrat com a eines clau per controlar la pandèmia.

Amb el títol "La vacunació, la millor opció", la infermera Victoria Sánchez ha impartit xerrades als estudiants de batxillerat de l'IES Marc Ferrer, per augmentar l'acceptació del vaccí entre els joves i amb la finalitat de conscienciar l'alumnat sobre la importància del vaccí i de les mesures de seguretat.

D'altra banda, des de les consultes d'infermeria del Centre també s'ha contactat amb els pacients amb dubtes sobre la vaccinació i/o que havien retardat la cita per rebre el vaccí, amb la intenció d'oferir-los informació sobre els seus beneficis i perquè prenguessin una decisió coneixent els arguments proporcionats per personal qualificat, en aquest cas professionals d'infermeria.

[Font: Àrea de Salut i Formentera. 03/06/2021]

[Foto: Àrea de Salut i Formentera]

 

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19