Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: El Servei de Salut va administrar cent mil vaccins la setmana passada

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut va administrar cent mil dosis de vaccins contra la COVID-19 la setmana vaccinal, del 23 al 29 de juny. Actualment, hi ha setanta-set línies de vaccinació en els punts de vaccinació massiva de totes les illes, als quals se sumen els quaranta-sis centres de salut de Mallorca.

A Mallorca, a les quaranta-dues línies de vaccinació habilitades en els punts del Poliesportiu Germans Escales (Palma), de Son Dureta, de l’Hospital Universitari Son Espases, del Poliesportiu Mateu Cañellas (Inca), de l’Hipòdrom de Manacor i dels quaranta-sis centres de salut que vaccinen en horari de horabaixa se suma a partir d’avui la unitat mòbil de vaccinació de SEAT. Es tracta d’un camió, cedit per l’empresa SEAT, situat a l’aparcament del Centre de Salut Santa Ponça, que compta amb tres línies de vaccinació que funcionaran cada dia de la setmana en horari de 8 a 18 h. En total, durant la setmana passada el Servei de Salut va administrar 71.187 dosis a Mallorca.

Eivissa, durant la setmana del 23 al 29 de juny, va tenir la capacitat operativa màxima fins ara. Això són disset línies de vaccinació repartides en tres punts diferents: el Recinte Firal, la Clínica Vila Park (una línia des del dia 28 de juny) i la unitat mòbil de SEAT (dues línies). En total, es varen administrar a Eivissa 17.211 dosis.

Formentera també va assolir la setmana passada la capacitat màxima de vaccinació i va tenir actives cinc línies. Aquestes seran en el punt de vaccinació de l'Hospital de Formentera. En total, la setmana passada es varen administrar 1.446 dosis.

A Menorca es varen ampliar fins a tretze les línies de vaccinació. Hi va haver sis línies al Recinte Firal de Maó, cinc a la sala polivalent del Centre de Salut Canal Salat (Ciutadella) i dues línies més a la unitat mòbil de SEAT. En total, durant la setmana passada, a Menorca es varen administrar 7.742 dosis.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 23/06/2021]

[Foto: CS Muro Marines]

 

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19