Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Salut allarga la vaccinació sense cita durant el mes de setembre a Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Salut allarga la vaccinació sense cita a Mallorca durant el mes de setembre a causa dels bons resultats d’aquesta mesura d'incentivació de la vaccinació, que es va posar en marxa la segona setmana d’agost.

Durant el mes de setembre la població de Mallorca podrà anar sense cita per ser vaccinada a Son Dureta (Palma), al poliesportiu Mateu Cañellas (Inca) i a l’Hipòdrom de Manacor. Es mantindrà el mateix horari, del dilluns al divendres de 16 a 19 hores i el dissabte i el diumenge de 10 a 19 hores.

Des que es va posar en marxa l'obertura de vaccinació sense cita, prop del 21 % de la població ha elegit la vaccinació sense cita per ser vaccinada contra la COVID-19. En total han estat vaccinades sense cita 12.783 persones: 9.326 a Mallorca, 1.210 a Menorca i 2.247 a les Pitiüses.

Salut ha organitzat aquesta mesura paral·lela de portes obertes perquè tots els ciutadans que encara no estiguin vaccinats puguin anar sense cita als punts de vaccinació. Aquesta iniciativa va dirigida als residents i a les persones desplaçades per motius laborals o familiars. És important que tothom que hi acudeixi per ser vaccinat dugui el document d’identificació.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 31/08/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*1/09/2021 diariodemallorca.es - Salud prorroga la vacunación sin cita previa durante todo septiembre.

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19