Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Arriben dos avions amb més de 3,5 milions d'unitats de material sanitari

Avió amb el material comprat pel Govern Espanyol

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Van arribar dos nous avions procedents de Shangai (Xina) a l'aeroport de Madrid amb més de 3,5 milions d'unitats de material sanitari adquirit pel Ministeri de Sanitat per fer front a la crisi de la COVID-19.

La major part d'aquest material, a prop de tres milions d'unitats (2.972.640), serà distribuït entre les comunitats autònomes per reforçar el Sistema Nacional de Salut davant de la situació de pandèmia. Les unitats restants es destinaran als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat, Defensa, Sanitat Penitenciària i IMSERSO, entre altres institucions i organismes públics.

20,4 milions de mascaretes

Des del passat 10 de març i fins al passat 3 d'abril, el Ministeri de Sanitat ha distribuït entre les comunitats autònomes a prop de 38 milions d'unitats de material sanitari.

En concret, s'han repartit 37.999.008 unitats d'un material que inclou mascaretes, ulleres de protecció, guants de nitril, bates d'un sol ús i impermeables, bussos, calces, capells, davantals, solucions hidroalcohòliques, dispositius de ventilació mecànica invasiva i ventiladors no invasius, entre altres productes.

[Font: Ministeri de Sanitat i Consum. 04/04/2020]

[Foto: Ministerio de Sanidad y Consumo]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19