Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

El web sobre el coronavirus rep més de 160.000 usuaris únics

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La pàgina web que va posar en marxa el Govern de les Illes Balears per informar la població sobre la propagació del coronavirus i les mesures preses per pal·liar els efectes de la pandèmia ha rebut la visita, fins al dia 5 de maig, de 200.066 usuaris totals i 161.401 usuaris únics, a més d’haver tengut 637.097 continguts consultats.

D’aquestes visites, més de la meitat –el 56,13 %– s’han dut a terme a través de dispositius mòbils; un 39,85 % dels usuaris hi ha accedit des de l’ordinador i un 4,05 % des de tablets.

El lloc web coronavirus.caib.es es va posar en marxa el passat 19 de març, pocs dies després que el Govern central decretàs l’estat d’alarma. Des d’aquesta pàgina web, la població pot accedir a informació actualitzada sobre la situació sanitària de les Illes Balears, les diferents fases del desconfinament, qüestions de l’àmbit laboral, habitatge, telèfons d’interès i preguntes freqüents referents a les diverses mesures que s’han anat activant per pal·liar la crisi derivada del coronavirus i tornar a reactivar els diferents sectors socials i econòmics.

[Font: Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat. 09/05/2020]

[Foto: Govern de les Illes Balears]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19