Categories: COVID-19, Epidemiologia, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Contractacions d’emergència de subministrament i serveis del Servei de Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern s’ha donat per assabentat de les contractacions d’emergència de subministrament i serveis a càrrec del Servei de Salut per un valor de 984.076 €.

Es tracta, entre d’altres, de l’adquisició de pantalles amb gestor de continguts per a la transmissió d’informació a l’atenció primària, l’arrendament d’un avió amb més capacitat per adquirir material sanitari des de la Xina, o la contractació de serveis de neteja de diferents gerències.

Totes aquestes contractacions d’emergència han estat relacionades amb el tractament de la pandèmia a causa de la necessitat concreta de disposar de determinats equips i serveis per mantenir una activitat sanitària assistencial correcta en la lluita contra la COVID-19. Amb les pantalles amb gestor de continguts destinades als centres de salut i a les unitats bàsiques de salut es pretén transmetre a la població informació, recomanacions i canvis en l’accés al sistema de salut i reduir el risc de contagi i, en conseqüència, poder continuar avançant en el procés de desconfinament de la pandèmia produïda pel virus SARS-CoV-2.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 26/06/2020]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19