Categoria: Formació continuada

Termini extraordinari d'inscripció per a les proves de llengua catalana per a gener 2021

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 204 de dia 5 de desembre de 2020, s'ha publicat la Resolució de la directora general de Política Lingüística, de 3 de desembre de 2020, de modificació de la Resolució de 9 d’octubre de 2020, per la qual es convoquen les proves de gener de 2021 per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana que expedeix la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca.

Termini extraordinari d'esmena

Del 9 al 15 de desembre s'obrirà un termini extraordinari d'esmena per a les persones que no pogueren acabar correctament el tràmit telemàtic d'inscripció a causa d'una incidència i que, en conseqüència, no consten ni en la llista d'admesos ni en la d'exclosos que es van aprovar mitjançant la Resolució de la directora general de Política Lingüística de 27 de novembre de 2020.

Aquestes persones hauran presentar dins el termini esmentat, juntament amb la sol·licitud emplenada i signada, el justificant de pagament i, si escau, la documentació que acrediti la situació que dona dret a la bonificació de la taxa.

[Font: BOIB. Núm. 204. 05/12/2020]

[Foto: IB-Salut]

Notícies relacionades