Categoria: Formació continuada

Nova convocatòria de proves de nivell de llengua catalana a final d’estiu

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, anuncia la segona convocatòria de proves de nivell de llengua catalana d’enguany a final d’estiu.

En la convocatòria de gener, que encara no ha acabat, s’han convocat proves dels sis certificats que s’expedeixen. D’altra banda, s’ha garantit la prova oral a tothom, i no tan sols als qui han aprovat la part escrita, a fi de garantir una avaluació correcta de la competència lingüística.

D’altra banda, en la situació sanitària actual, s’ha posat en marxa un estricte protocol de seguretat. A més, s’ha fet una segona crida extraordinària per fer la prova oral, a fi de donar resposta a la situació excepcional viscuda per la pandèmia. Aquesta convocatòria extraordinària va dirigida a tota aquella gent que, pel motiu que fos, no s’havia pogut examinar de la part oral.

L’increment de les feines necessàries per organitzar les proves en les circumstàncies actuals i la segona crida per poder fer la prova oral, que es durà a terme el dia 25, han obligat a modificar el calendari de la convocatòria de gener i posposar les dates de finalització d’aquesta convocatòria. És per això que les properes proves, que no estaven convocades, no es podran dur a terme abans de l’estiu i s’hauran de retardar unes setmanes, ja que no hi ha temps material per organitzar-les abans.

[Font: Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura. 23/02/2021]

[Foto: IB-Salut]

Notícies relacionades