Categoria: Formació continuada

S’obre la inscripció a les proves de llengua catalana de la DGPL

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La convocatòria es durà a terme durant els mesos de maig i juny i s’avaluaran tots els nivells.

Termini d'inscripció

Des del dijous 17 i fins al dia 30 de març es podrà dur a terme la inscripció, que es recomana fer per via telemàtica al web de la Direcció General de Política Lingüística. En aquesta adreça i també al telèfon 012, s’hi pot consultar tota la informació relativa a les proves.

Les proves es duran a terme a Formentera, Eivissa, Ciutadella, Inca, Manacor i Palma durant els mesos de maig i juny i s'avaluaran tots els nivells (A2, B1, B2, C1 i C2, i llenguatge administratiu).

Per inscriure’s a les proves de coneixements generals no s’ha d’acreditar cap nivell anterior. Per examinar-se de llenguatge administratiu, cal acreditar com a mínim el nivell C1. Només es poden inscriure a les proves d'un certificat, tot i que sí que serà possible inscriure’s alhora a les proves del nivell C2 i de llenguatge administratiu.

Aquesta convocatòria serà la segona d’enguany i la quarta que es fa durant la pandèmia de la COVID-19 i, com en les altres ocasions, es durà a terme amb totes les mesures sanitàries necessàries. Per aquest motiu, la Direcció General de Política Lingüística podrà modificar les bases de la convocatòria si les circumstàncies ho requereixen.

[Font: Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura. 17/03/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]