Categoria: Formació continuada

Més de 140 metges de família a l'APday de Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària (semFYC) ha celebrat a Palma una nova jornada d'APday, un programa formatiu triennal en línia que es complementa amb jornades presencials i que persegueix actualitzar les 22 competències clíniques i no clíniques que formen part del pla de l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària.

El programa APday es caracteritza perquè persegueix l'actualització de les novetats científiques dels darrers tres anys en cada competència clínica.

L'element diferenciador d'aquest programa és que el contingut es basa en tot allò que s'ha actualitzat en l'àmbit científic en els darrers tres anys i que, a més, suposa una novetat important i modifica, d'alguna manera, l'actuació o el maneig tècnic dels professionals de la Medicina de Família en Atenció Primària. Actualitzant aquests coneixements, els metges i les metgesses de família inscrits aconsegueixen els crèdits suficients per a obtenir certificats en l'apartat de formació continuada mitjançant un únic pla formatiu.

La semFYC ha apostat per un format mixt (en línia i presencial) per al programa APday perquè així, en la formació en línia, s'amplien els continguts del material que s'ha presentat en la sessió presencial, desenvolupant el contingut dels articles o de publicacions que s'han emprat per a la sessió presencial i en la que destaca la part bàsica del seu contingut.

[Font: semFYC. 24/03/2022]

[Foto: semFYC]