Categoria: Formació continuada

Oberta la inscripció als cursos en línia de Bibliosalut per al segon semestre de 2022

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Durant el segon semestre de 2022Bibliosalut, la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears, durà a terme, per primera vegada, formacions en línia en el marc del programa Next Generation EU.

Formacions en línia

El pròxim 14 de setembre començarà el curs e-Bibliosalut per a infermeria. Aquesta serà la primera formació en línia que impartirà Bibliosalut.

A continuació, i gràcies a l’assignació d’aquests fons europeus, està prevista la realització de diverses edicions dels cursos següents: e-PubMed, e-Mendeley i e-Embase.

Aquestes activitats tindran una durada de 10 hores i consistiran en la visualització de classes teòriques i pràctiques, amb la realització, per part de l’alumnat, d’exercicis i qüestionaris per tal de consolidar els coneixements adquirits. 

Formacions presencials

Pel que fa a la formació presencial, Bibliosalut mantindrà la seva oferta de formació dins el Pla de Formació Continuada del Servei de Salut de les Illes Balears pel que fa als cursos sobre les bases de dades bibliogràfiques PubMed i Embase, sobre el gestor bibliogràfic Mendeley, així com els cursos "Bibliosalut per a infermeria" i "Bibliosalut per a psicologia".

Aquestes activitats es realitzaran a l’Espai Multifuncional Bibliosalut, situat al mòdul L+1 de l’Hospital Universitari Son Espases. Per assistir-hi, cal dur un ordinador portàtil i disposar de les claus de l’usuari S.

La inscripció a tots els cursos de Bibliosalut s’ha obert el dia 8 d'agost de 2022 i es tancarà una setmana abans de la realització de cada curs. La selecció dels alumnes admesos es farà per ordre d’inscripció, a través el Portal de Serveis al Personal amb les claus d’usuari U, i només seran admeses aquelles persones que compleixin els requisits indicats.

El Servei de Formació d’Usuaris de Bibliosalut ha sol·licitat l’acreditació de totes aquestes activitats a la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries de les Illes Balears.

[Font: Bibliosalut. 08/08/2022

[Foto: © FatCamera via Canva.com]

Calendari de formació

Desembre   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31