Categoria: Formació continuada

Seminari IdISBa a càrrec de Daniel Ruiz Aguilera: "La importància de la divulgació de la ciència: el cas de les dades COVID a les Illes Balears"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dilluns 12 de setembre, a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari "La importància de la divulgació de la ciència: el cas de les dades COVID a les Illes Balears", a càrrec de Daniel Ruiz Aguilera, professor titular de la Universitat de les Illes Balears (UIB), membre del departament de ciències matemàtiques i informàtica i del grup "Soft Computing, Processament d'Imatges i Agregació (SCOPIA)".

El Sr. Daniel Ruiz Aguilera és llicenciat i doctor en matemàtiques i professor de la UIB des de 2006. La seva recerca es dedica al camp de la lògica borrosa, especialment als operadors lògics i la seva aplicació al tractament digital d'imatges. És membre del grup d'investigació "Soft Computing, Processament d'Imatges i Agregació (SCOPIA)", on participa en projectes en col·laboració amb altres grups i investigadors de l’IdISBa.

És president de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX des de 2014 i director del postgrau 'Expert Universitari en Matemàtiques de l'Educació Primària'. Des de setembre de 2020, ha publicat al seu perfil de Twitter (@druizaguilera) anàlisis estadístiques sobre la pandèmia provocada pel virus SARS-CoV-2, a partir de les dades del Govern de les Illes Balears. Per aquestes publicacions ha rebut el reconeixement amb dos premis atorgats per la Conselleria de Turisme i per Onda Cero Radio Mallorca.

[Font: IdISBa. 21/07/2022]

[Foto: Atenció Primària de Mallorca]