Categoria: Formació continuada

L'IdISBa organitza el seminari "Translational biomarkers; from information growth to knowledge growth"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El dilluns 5 de septembre a les 13:30 h tindrà lloc el seminari en línia “Translational biomarkers; from information growth to knowledge growth", a càrrec de la Dra. Theodora Katsila, Research Assistant Professor, Head of the Biomarker Discovery & Translational Research Lab, National Hellenic Research Foundation.

La Dra. Theodora Katsila és investigadora associada i responsable del Biomarker Discovery & Translational Research Laboratory, de l'Institut de Biologia Química, a la National Hellenic Research Foundation (Grècia). El seu equip aplica tècniques multiòmiques basades en l'espectrometria de masses amb els objectius següents:

  • reorientació de fàrmacs mitjançant exosomes
  • monitoratge de mecanismes immunomoduladors
  • bioenergètica i oncometabolisme

La Dra. Katsila ha participat en 10 projectes de recerca com a investigadora principal o investigadora sènior, així com en col·laboracions amb entitats privades. És membre de Human Proteome Organization (HUPO), sòcia del Royal College of Science (Regne Unit) i ambaixadora d'EACR. Així mateix, també colidera el projecte Family Health Story de Global Genomic Medicine Consortium.

És autora de 88 publicacions científiques (Scopus H-index = 17) i d'11 llibres de temàtica científica, deu d'àmbit internacional i un d'àmbit nacional. Ha participat com a ponent convidada o premiada a 16 conferències científiques internacionals i és part de l'equip revisor de programes de finançament en l'àmbit nacional a Grècia i internacional, com a ERA PerMed, ANR, Institut de Malalties Rares de França, COST, FRRB, Centre Nacional de la Ciència de Polònia, Dana Ilmu Penetahuan, etc. Finalment, la Dra. Katsila ha estat guardonada amb 6 premis a l'àmbit europeu i és titular d'una patent.

Inscripció

Per apuntar-se al seminari web és imprescindible inscriure’s en aquest enllaç.

[Font: IdISBa. 19/07/2022

[Foto: Infosalut / IdISBa / CC BY-NC-SA 4.0]

Calendari de formació

Octubre   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31