Categoria: Formació continuada

L'IdISBa organitza el seminari "SUCCIPRO, nuestra experiencia innovadora"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El dilluns 4 de juliol a les 13:30 h tindrà lloc el seminari en línia “SUCCIPRO, nuestra experiencia innovadora", a càrrec d'Isabel Huber Ruano, PhD MBA del grup d'investigació en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET) de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili i cofundadora de la spin-off SUCCIPRO.

Farmacèutica i Doctora en Bioquímica per la Universitat de Barcelona, la Dra. Huber va treballar inicialment en projectes de recerca relacionats amb la regulació dels transportadors de nucleòsids que va complementar amb estades pre i postdoctorals en la Universitat de Pittsbugh i en la University College Cork.

Més tard, amb ànim de realitzar una recerca més translacional i pròxima als pacients, es va incorporar al laboratori del Dr. Joan Seoane, en l'Institut d'Oncologia de Vall d'Hebron (VHIO). Gràcies al finançament del programa Sara Borrell, va treballar allà durant cinc anys i va tenir l'oportunitat de formar-se en recerca translacional amb un grup d'excel·lència. Aquesta etapa es va complementar també amb una curta experiència de col·laboració en l'empresa ONCOTEST.

Després d'aquesta etapa, motivada per la seva recent participació com a inventora en una patent, es va incorporar a Mosaic Biomedicals, una spin-off del VHIO centrada en el desenvolupament d'una nova teràpia antitumoral. Després de la fusió de Mosaic Biomedicals amb l'empresa canadenca Northern Biologics va ser la responsable del programa preclínic de Mosaic i va contribuir al fet que el principal candidat (MSC-1) aconseguís amb èxit les fases clíniques de recerca.

D'acord amb la seva motivació d'acostar-se més als pacients i contribuir al fet que la societat es beneficiï del coneixement acadèmic, el setembre del 2018 es va incorporar al grup de Recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET) de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili. Des de la seva incorporació en DIAMET va treballar com a responsable d'innovació, gestionant les patents i estudiant les millors estratègies per a la seva valorització, mentre en paral·lel realitzava el seu MBA. Recentment, el seu treball en DIAMET ha culminat amb la creació de SUCCIPRO S.L, una spin-off de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili i la URV dedicada al desenvolupament de noves teràpies per al tractament de malalties metabòliques i inflamatòries.

Inscripció

Per apuntar-se al seminari web és imprescindible inscriure’s fent clic aquí.

[Font: IdISBa. 16/06/2022]

[Foto: Infosalut / IdISBa / CC BY-NC-SA 4.0]

Calendari de formació

Agost   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31