Categories: Formació continuada, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Inauguració de la Jornada d’informació al personal sanitari per a la detecció i l’atenció a les víctimes de violència masclista

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital de Manacor ha acollit aquesta jornada de formació i d’intercanvi de coneixements. Una seixantena de professionals sanitaris han participat en la formació.

El passat dimarts dia 7 de febrer, va inaugurar-se la «Jornada d’informació al personal sanitari sobre els recursos per a la detecció i l’atenció de la violència masclista», organitzada per la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, l’IBDONA i l’Hospital de Manacor.

Aquesta jornada de formació i d’intercanvi de coneixements és una mostra de com entre tota la societat s'ha de fer possible que les sinergies de treball vagin encaminades a detectar i a protegir les dones.

Durant la jornada també s'han explicat tots els recursos que l’IBDONA posa a disposició de les víctimes, com són el servei telefònic 24 hores 971 178 989 i el servei d’acompanyament.

Al llarg de tot el matí, van organitzar-se quatre xerrades diferenciades per tal de donar una visió transversal a l’atenció a les víctimes: els recursos i serveis de l’Administració General de l’Estat; serveis i estratègies per a l’abordatge de les violències masclistes del Consell de Mallorca; l’IBDONA: mesures d’igualtat i d’atenció a les víctimes de violència masclista, i anàlisi de la Llei orgànica 10/2022, de 6 de setembre, de garantia integral de la llibertat sexual.

[Font: Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat. 08/02/2023]

[Foto: Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat]

Què en diu la premsa
*08/02/2023 europapress.es - El Hospital de Manacor acoge una jornada informativa a sanitarios para la detección de víctimas de violencia machista.