Categoria: Formació continuada

Presentació del laboratori d'innovació per a l'aprenentatge i la selecció d'empleats públics

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha presentat el laboratori d'innovació per a l'aprenentatge i la selecció d'empleats públics del Govern de les Illes Balears, una iniciativa de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), de la qual és director, Fernando Monar.

El primer acte de presentación ha estat la conferència de Rafael Jiménez Asensio, doctor en Dret, sobre la innovació que aporta la llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, emmarcada en un cicle de conferències de l'EBAP.

Aquest laboratori funcionarà com un espai tècnic per poder analitzar les propostes més avançades en matèria de selecció i formació d'empleats públics, i estudiar la seva aplicació als processos i demandes enregistrades a la funció pública de les Illes Balears, per tal de deixar de banda la formació clàssica, apostant per la formació en línia a través de sofisticades plataformes, l'autoaprenentatge i l'aprenentatge basat en l'experiència i en equip. La responsable del laboratori és Diana Prieto.

Aquesta iniciativa persegueix tenir una Administració més eficient i oferir als ciutadans una millora a les seves demandes i també l'augment de la transparència en la tramitació.

[Font: Escola Balear d'Administració Pública. 12/11/2015]

[Foto: Escola Balear d'Administració Pública]

Calendari de formació