Categoria: Formació continuada

Isabel Garau, oncòloga de Son Llàtzer, presenta una ponència en anglès a Sibèria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Dra. Isabel Garau, oncòloga del Servei d'Oncologia de l'Hospital Son Llàtzer, que dirigeix la Dra. Esther Falcó, presenta una ponència a un Congrès a la Universitat Estatal de Medicina de Krasnoiarsk, en aquesta ciutat russa de Sibèria.

La Dra. Garau serà la primera doctora espanyola que presenta un cas clínic en anglès a Sibèria. El cas que exposa versa sobre un pacient oncològic, tot i que està dirigit també a professionals no especialitzats en oncologia, amb la qual cosa pot tenir interès per a facultatius i residents d'altres especialitats.

A més, la presentació del cas clínic de la Dra. Garau s'emetrà per videoconferència a l'Hospital Son Llàtzer, per a facultatius, residents, infermers i qualsevol professional interessat en el tema.

La invitació per participar en el congrés va sorgir de Jonathan McFarland, professor d'anglès mèdic de renom internacional que fa feina als principals hospitals de les Illes Balears, el qual ha establert una col·laboració amb la Universitat Estatal de Medicina I. M. Setxenov, de Moscou, que és la facultat de medicina més antiga i prestigiosa de Rússia. El Departament de Llengües Estrangeres, dirigit per la professora Irina Markòvina, els va convidar a participar en la conferència titulada "Advanced Training Programme for Teachers of English of Medical and Pharmaceutical Universities" ("Programa de formació avançada per a professors d'anglès de facultats de medicina i de farmàcia").

La Dra. Garau, metgessa especialista en oncologia de l'Hospital Son Llàtzer, des de 2006, ha participat en nombrosos congressos i en moltes reunions d'àmbit estatal i internacional, amb més de cinquanta pòsters i comunicacions orals, i també com a ponent convidada, i en un centenar de publicacions —igualment d'àmbit estatal i internacional— en revistes i llibres especialitzats. La participació en aquest congrés obre una via molt interessant per a futures col·laboracions amb les universitats I. M. Setxenov i de Krasnoiarsk.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Hospital Son Llàtzer. 20/04/2016]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]

Calendari de formació

Desembre   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31