Categoria: Formació continuada

El COIBA reprèn els #DijousInfermers amb un debat sobre la responsabilitat civil

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) va reiniciar dijous, dia 22, el cicle de sessions i debats sobre qüestions professionals i d'interès per a la comunitat sanitària de la nostra comunitat autònoma. La primera sessió es va dedicar a la responsabilitat civil professional de l'infermer i la seva protecció.

El missèr Miguel Ángel Vázquez Gallego, directiu de l'assegurança AMA, va explicar quin és el nivell de protecció de la infermera en el desenvolupament de les seves tasques professionals, mitjançant el plantajament de casos pràctics i situacions concretes.

L'objectiu és oferir a aquests professionals els coneixements necessaris sobre responsabilitat civil  i augmentar així la seva seguretat personal a l'hora de desenvolupar la seva tasca professional. També conèixer com cal actuar davant les agressions i reclamacions dels pacients, entre altres temes.

En els propers #DijousInfermers, que es duran a terme durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, es plantejaran altres temàtiques, com pugui ser la situació sociolaboral de les infermeres a Balears i el mobbing al lloc de feina. També s'analitzarà la lluita infermera contra la violencia de gènere i la seva funció com a agents de promoció de l'alimentació saludable.

[Font: Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears. 16/09/2016]

[Foto: Infosalut]