Categoria: Formació continuada

L'Hospital de Formentera acollirà la IV Trobada Balear de Càncer de Mama

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els dies 23 i 24 de setembre l'Hospital de Formentera acollirà la IV Trobada Balear de Càncer de Mama.

En aquesta trobada, organitzada per la Unitat Funcional de Càncer de Mama (UFCM) de l'Hospital Universitari Son Espases i la Fundació d'Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull (FISIB), hi participaran 50 facultatius especialistes en càncer de mama d'hospitals balears, els quals treballaran en sis sessions sobre els temes següents: el càncer de mama hereditari, el tractament sistèmic, les indicacions de la radioteràpia, la valoració del gangli sentinella, el tractament quirúrgic i el diagnòstic.

Cirurgians, anestesistes, oncòlegs, patòlegs, radiòlegs i radioterapeutes actualitzaran i sobretot posaran en comú el diagnòstic i els tractaments del càncer de mama. L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera comptarà amb 8 representants en aquesta trobada, dos dels quals, els oncòlegs Carlos Rodríguez i Iria González, seran ponents en la cinquena sessió que versarà sobre el tractament sistèmic.

El programa d'aquesta IV Trobada Balear de Càncer de Mama és de gran interès científic, variat i polivalent per les característiques del maneig d'aquesta malaltia que compta amb diferents especialitats en el seu diagnòstic i tractament.

La trobada començarà amb la presentació d'una de les organitzadores, la coordinadora de la Unitat de Càncer de Mama de l'Hospital Universitari Son Espases, la Dra. Antonia Perelló, i finalitzarà després de 24 ponències amb la clausura per part de l'altra organitzadora de la trobada, la Dra. Neus Ferrer, facultativa del Servei d'Oncologia de l'Hospital Son Espases.

El director de l'Hospital de Formentera, Antonio Sanz, afirma que "és un honor ser la seu oficial d'aquesta trobada d'especialistes amb tant d'interès científic i que aquesta trobada situa Formentera en un altre tipus de turisme com és el de congressos".

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 22/09/2016]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]

*21/09/2016 Diario de Ibiza - 50 especialistas debaten en Formentera sobre cáncer de mama.
*20/09/2016 ibizadiario.info - El Hospital de Formentera acoge un encuentro de médicos especialistas en cáncer de mama.
*20/09/2016 noudiari.es - El Hospital de Formentera acogerá esta semana la cuarta reunión de médicos especialistas en cáncer de mama.