Categoria: Formació continuada

Presentació de la XXVIII edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell Rector de l'Escola de Salut Pública de Menorca va presentar el programa que acollirà la XXVIII edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca 2017, que es dura a terme al Llatzeret de Maó, del 18 al 27 de setembre de 2017, i en la qual col·labora, entre altres institucions, la Conselleria de Salut.

Aquesta presentació ha comptat amb la presència de la presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord; la consellera de Benestar Social, Maria Cabrises; la directora general d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears, Margalida Frontera; la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Maó, Laia Obrador, i el director de l'Escola, Esteve Fernández.

Enguany es presenten dues novetats importants:

  • L'Escola creix en dies i en oferta.
  • S'amplia el programa. A més del cursos i trobades, s'hi afegeix un curs internacional d'epidemiologia avançada i estadística.

Aquests cursos i trobades han estat seleccionats pels membres del Consell Acadèmic, apostant pel vessant participatiu de la convocatòria i per tractar els aspectes més innovadors i emergents en intervenció i metodologia i investigació en salut pública (estils i hàbits de vida saludables de la població; la promoció de la salut entre el col·lectiu d'adolescents; les pràctiques interdisciplinàries que afavoreixen l'equitat en la promoció de la salut; o l'abordatge de la salut comunitària des de les institucions).

Així mateix, l'Escola està cada vegada més oberta al món. A més de comptar amb ponents i professors de reconegut prestigi internacional, enguany tres de les activitats s'impartiran en anglès.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Consell Rector de l'Escola de Salut Pública de Menorca. 17/05/2017]

[Foto: Consell Rector de l’Escola de Salut Pública de Menorca]

Notícies relacionades a Infosalut
*15/09/2017 - Bibliosalut organitza a Menorca REBISALUD 2017. IX Trobada anual de biblioteques virtuals de ciències de la salut.
*18/08/2017 - L'Escola de Salut Pública de Menorca penja el cartell de complet per al curs IPAES, entre d'altres propostes acadèmiques.

Calendari de formació

Febrer   2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28