Categoria: Formació continuada

El COIBA i la UOC signen un conveni per facilitar la formació de postgrau a les infermeres de Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han signat recentment un conveni de col·laboració, amb l’objectiu de facilitar i ampliar les possibilitats de formació de postgrau i de formació continuada per a les infermeres de les Illes Balears.

L’acord de col·laboració entre el COIBA i la UOC permet oferir descomptes als col·legiats de Balears, ja sigui en titulacions homologades, titulacions pròpies, idiomes o cursos de curta durada. Els descomptes van des del 5 % fins a un màxim del 15 % en primeres matrícules de graus i màsters universitaris; i arriben a un 20 % en matrícula avançada per a programes de màsters propis, postgraus i especialitzacions. Igualment, per als cursos d’idiomes, seminaris i assignatures lliures, es farà un 10 % de descompte.

La formació en línia permet una major flexibilitat d’horaris per als estudiants per tal de poder compatiblitzar estudis i feina, segons ha explicat Marina Salas, responsable de l’Àrea de Formació del COIBA. També ha apuntat que tant l’oferta com la demanda de formació en línia ha augmentat molt entre els col·legiats del COIBA els darrers anys, i per això el Col·legi està interessat a tancar acords amb universitats i centres formatius que puguin satisfer les demandes dels col·legiats.

Podeu consultar tota la informació sobre l’acord amb la UOC, els descomptes i com obtenir-los a la pàgina web del Col·legi, així com les activitats formatives del COIBA.

[Font: Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears. 27/06/2017]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal]

Calendari de formació

Octubre   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31