Categoria: Formació continuada

Palma acollirà el mes de maig de 2018 el Congrés de la Societat Espanyola del Dolor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada pel director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), Juli Fuster, i el gerent de l’Hospital Son Llàtzer, Francisco Marí, s’ha reunit amb José Luis Aguilar, president del Comitè Organitzador del XV Congrés de la Societat Espanyola del Dolor (SED), que tendrà lloc a Palma els dies 24, 25 i 26 de maig de 2018.

El cap del Servei d’Anestèsia de l'Hospital Son Llàtzer i president del Congrés, José Luis Aguilar, ha presentat a la consellera el programa del Congrés, que té com a lema "Viure sense dolor".

Entre les premisses del Congrés, cal destacar el treball integrador dels professionals d’atenció primària, els equips d'infermeria, metges, psicòlegs, fisioterapeutes i cures pal·liatives, així com donar més veu als pacients a través de les associacions de pacients, i debatre l'economia d'escala.

El Congrés inclou un programa científic que comptarà amb comunicacions i taules rodones, i s’espera que s’hi inscriguin més de 1.000 professionals.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut i al web de la Jornada.

[Font: Conselleria de Salut. 11/12/2017]

[Foto: Conselleria de Salut]