Categoria: Formació continuada

Can Misses acull una jornada sobre facturació internacional i a tercers

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Can Misses ha acollit la I Jornada de Facturació Internacional i a Tercers, en la qual hi han participat 35 professionals dels departaments de facturació i directors de gestió dels hospitals i de les àrees de salut del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut).

L’acte ha estat inaugurat per la gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Carmen Santos, acompanyada del director de Gestió, Yago Gómez, segons el qual aquestes jornades “suposen un reconeixement a l’excel·lent tasca dels professionals de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, acreditats amb sistemes de qualitat ISO 9001 des de fa anys pel seu sistema organitzatiu i de gestió, i que serveixen de referent a la resta de companys de facturació, que també fan una gran tasca, com hem pogut veure amb les diferents ponències”.

L’objectiu d’aquesta Jornada ha estat millorar la facturació internacional i a tercers i aconseguir una coordinació més gran entre els diferents departaments de facturació del Servei de Salut.

Durant dos dies s'han presentat les novetats en matèria de facturació en els casos d’accidents de trànsit i altres experiències de facturació reeixides, com la de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, a càrrec de Valentín Sainz-Pardo, cap de Comptabilitat, i Eladio de Amador, responsable de facturació de l’Hospital de Formentera, i Pepita Casafont, auxiliar administrativa del Departament de Gestió Econòmica.

Entre les ponències presentades, cal destacar l'inici de la Jornada del divendres amb la ponència de Francisca Cortinas, cap de Facturació de l’Hospital Universitari Son Espases, sobre el nou model de facturació de l’hospital de referència de les Illes Balears. A continuació, M. Gràcia Casanovas, cap de Facturació de l’Àrea de Salut de Menorca, ha explicat l’estructura i el sistema organitzatiu del seu departament; mentre que Javier Clavero, director de gestió d’Atenció Primària de Mallorca, ha presentat una ponència sobre les millores en la captació de dades de les unitats d’admissió d’Atenció Primària de Mallorca. Finalment, el secretari general del Servei de Salut, Manuel Palomino, ha estat l’encarregat de tancar la Jornada amb les propostes reorganizatives per a aquest exercici.

[Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. 26/01/2018

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]

Calendari de formació

Octubre   2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31