Categories: Institucions sanitàries, Noves tecnologies, Qualitat

El Servei de Salut inicia el projecte IBSALUT365

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) ha iniciat el projecte IBSALUT365. Es tracta d'una iniciativa que pretèn ajudar a potenciar la col·laboració multidisciplinària, a establir una comunicació més àgil que permeti millorar la qualitat dels serveis i a consolidar la identitat digital de l'IB-Salut, per mitjà de la implantació de la plataforma Microsoft 365.

En paraules de l'IB-Salut, "la transformació i l'evolució de les organitzacions en aspectes tecnològics i de mobilitat es converteixen avui dia en elements clau per al desenvolupament i creixement dins d'una organització. Això s'accentua si es té en compte, a més, la situació actual de treball a distància en la qual ens trobam".

IBSALUT365 es desenvoluparà en diversos moments al llarg d'aquest any 2020 i del 2021. Les primeres fases del projecte tenen com a objectiu analitzar la viabilitat tècnica i funcional de les eines que proporciona la nova plataforma per establir, després, un pla de desplegament que permeti implantar-lo, de manera ordenada i gradual.

Per dur-lo a terme l'IB-Salut ha constituït un grup de treball multidisciplinari, denominat Equip d'Adopció, format per un grup de professionals que representen les diferents àrees de l'organització. L'Equip d'Adopció té com a objectiu acompanyar en aquest procés de canvi i ajudar als professionals a entendre millor i a usar de manera eficient la nova plataforma dins del seu àmbit de treball.

[Font: IB-Salut. 13/10/2020]