Categories: Institucions sanitàries, Qualitat

Informació pública de projectes d’obres de nous centres sanitaris d’interès autonòmic

Seu de la Conselleria de Salut i Consum

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 23, de dia 16 de febrer de 2021, s’ha publicat la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 10 de febrer de 2021 per la qual se sotmeten a informació pública els projectes d’obres declarats inversions d’interès autonòmic de nous centres i unitats bàsiques de salut i d’una nova Unitat de Cures Intermèdies per al tractament de persones afectades per COVID 19 a l’Hospital de Son Llàtzer.

Centres sanitaris

Nous centres i unitats bàsiques de salut d’Artà, Consell, Llucmajor (es Trencadors), Montuïri, Palma (Son Ferriol), Pollença, Sant Joan i Santa Margalida, i d’un centre de salut i centre de servei d’urgències d’atenció primària a Palma (Camp Rodó) i d’una nova Unitat de Cures Intermèdies per al tractament de persones afectades per COVID 19 a l’Hospital de Son Llàtzer.

Aquests expedients poden ser objecte de consulta a la seu dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears (c. de la Reina Esclarmunda, 9, de Palma) o en aquesta web

Termini

El termini per a la informació pública és de 15 dies naturals, comptadors des de l'endemà d'haver publicat aquesta resolució en el BOIB.

[Font: BOIB. Núm. 23. 16/02/2021]

[Foto: Infosalut / Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears / CC BY-NC-SA 4.0]