Categoria: Institucions sanitàries

Salut inaugura l’exposició «La mirada infermera» per commemorar el Dia Internacional de la Infermera 2022

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’equip coordinador de l’Estratègia de Cures del Servei de Salut (AmbCura) va inaugurar l’exposició «La mirada infermera», que es pot visitar a la plaça del Mercat de Palma fins al diumenge dia 15 de maig, per commemorar el Dia Internacional de la Infermera.

El lema d’enguany és «Infermeria: una veu per liderar –Invertir en infermeria i respectar els drets per garantir la salut mental».

La mostra recull una sèrie de fotografies d’infermeres de la xarxa pública, captades en diferents moments dels darrers anys.

El 12 de maig, Dia Internacional de la Infermera

El 12 de maig es commemora a tot el món el Dia Internacional de la Infermera, amb ocasió de l’aniversari del naixement de Florence Nightingale. El Servei de Salut de les Illes Balears, a través de l’Estratègia de Cures (AmbCura), du a terme l’exposició «La mirada infermera», que pretén reflectir aquesta mirada i el treball de les infermeres en els hospitals, atenció primària, urgències extrahospitalàries i als dispositius especials que s'han habilitat aquests dos darrers anys com a resposta a la situació de pandèmia. 

La mirada infermera se centra en la cura, suposa empatia, afecte, seguretat i competència científica i tècnica. Les infermeres duen a terme una tasca essencial per a la societat, treballant amb i per a les persones, i adaptant-se a circumstàncies diverses en tots els àmbits i etapes de la vida.

Amb motiu d’aquesta celebració, totes les gerències del Servei de Salut han programat un seguit d’actes per visibilitzar la feina de les infermeres, amb jornades, taules rodones o conferències.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 09/05/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]