Categories: Qualitat, Institucions sanitàries

Salut renovarà una sala de ressonància magnètica de l'Hospital Mateu Orfila

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Això permetrà millorar l’eficàcia del Servei de Radiologia de l’hospital. El pressupost base de licitació ascendeix a 1.121.142 €.

El Consell de Govern ha autoritzat el director general del Servei de Salut de les Illes Balears a contractar l’expedient de contractació mixt de subministrament i obra per a la renovació d’una sala de ressonància magnètica d’1,5 T i els seus elements auxiliars, amb destinació al Servei de Radiologia de l’Hospital Mateu Orfila de Menorca.

En el contracte hi ha inclosa la retirada de l’equipament que s’ha de substituir, la redacció del projecte i execució de l’obra civil necessària per a la implementació de l’equipament i dels seus elements auxiliars per un import d’1.121.142,13 € (amb l’IVA inclòs) i un termini d’execució de 187 dies des de l’endemà de la formalització del contracte.

La renovació de la sala de ressonància magnètica garanteix la millora i l’eficàcia de la qualitat del Servei de Radiologia de l’Hospital Mateu Orfila com a hospital general de l’Àrea de Salut de Menorca.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 13/06/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]