Categoria: Institucions sanitàries

El Servei de Salut i SIMEBAL acorden un pla per millorar l’accessibilitat i la cobertura a l’àmbit de l’atenció primària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’objectiu d’aquest pla és reconèixer l’esforç dels professionals sanitaris per tal de garantir el servei a la població de les Illes Balears. Mitjançant les mesures acordades s’incentivarà la disminució de la demora en l’accés a les consultes d’atenció primària.

Dins el context nacional de manca de professionals sanitaris a tot l’estat, el Servei de Salut, a proposta de SIMEBAL, ha acordat incentivar l’activitat necessària per donar una correcta cobertura assistencial a les necessitats de la població. Aquest acord afavorirà les condicions per què els professionals d’atenció primària puguin dur a terme jornades extraordinàries que possibilitarà reduir les demores als centres de salut i incrementar l’activitat de consultes.

Aquesta és una primera passa entre el Servei de Salut i SIMEBAL per tal de millorar l’assistència sanitària a atenció primària. La següent passa abordarà la situació a l’àmbit hospitalari.

Paral·lelament, està previst continuar amb les negociacions en el marc de la Mesa Sectorial de Sanitat per tal de garantir l’atenció sanitària i millorar les condicions dels treballadors.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 15/06/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]