Categoria: Institucions sanitàries

L'Hospital d'Inca obté l'acreditació sanitària de nivell III

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Es tracta de la màxima acreditació sanitària que atorga la Conselleria de Salut i Consum sobre la base de diferents estàndards de qualitat assistencial.

La Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació de la Conselleria de Salut i Consum ha atorgat el nivell III d'acreditació sanitària a l'Hospital Comarcal d'Inca per un període de quatre anys. El centre des Raiguer se suma així a l'Hospital Universitari Son Espases i a l’Hospital Universitari Son Llàtzer, els dos hospitals que compten amb aquest nivell d'acreditació a les Illes Balears.

El nivell III és la màxima distinció sanitària que concedeix el Govern de les Illes Balears a aquells centres que assoleixen el màxim grau possible en els estàndards i indicadors de qualitat establerts per la Conselleria de Salut i Consum, com el grau de satisfacció de pacients i familiars, l'accessibilitat als serveis sanitaris de l'hospital, la gestió dels recursos, etc.

Per obtenir el nivell III és necessari complir el 100% dels estàndards obligatoris i més del 75% dels estàndards recomanables. Després de l'avaluació feta per la Comissió Autonòmica d'Acreditació de Centres Sanitaris, l'Hospital Comarcal d'Inca compleix el 100% dels estàndards obligatoris i el 89% dels recomanables.

L'acreditació de nivell III suposa, d'una banda, que l'Hospital Comarcal d'Inca disposa d'una metodologia per complir els estàndards de qualitat i, per una altra, una aposta i un compromís per a l'excel·lència i la millora contínua.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 24/06/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]