Categoria: Institucions sanitàries

El doctor en psicologia i investigador Albert Sesé presideix la European Association of Methodology

Albert Sesé, investigador de l'IdISBa i de la Facultat de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La European Association of Methodology (EAM) és una prestigiosa societat científica que promou la recerca i el desenvolupament de mètodes d’investigació empírica en els camps de les ciències del comportament, socials, educatives i sanitàries.

L'EAM es dedica especialment a la promoció de la recerca i l’ensenyament dels mètodes de recerca en les ciències del comportament, socials, educatives i sanitàries, el foment de l’intercanvi entre la comunitat científica a Europa i altres bandes del món, el suport a les activitats dels grups nacionals i els seus membres promovent sinergies entre grups i les publicacions en els camps esmentats.

Albert Sesé, catedràtic de Metodologia de les Ciències del Comportament del Departament de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB), ocupa un lloc destacat en el camp de la recerca en Psicologia, com ho demostren un llarg nombre de projectes i beques competitives. 

És l’investigador principal del grup de recerca d’Anàlisi de Dades (GRAD) de la UIB i del grup Procediments estadístics i psicomètrics aplicats en ciències de la salut (PSICOMEST), de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

La seva dedicació actual se centra en l'estudi dels mètodes estadístics i psicomètrics per a l’anàlisi d’estructures latents, a la pràctica basada en l'evidència a Psicologia, a l’estudi de la prevenció dels riscs laborals, a la prevenció de l’obesitat infantil, a la prosocialitat com a factor protector de les addiccions en població adolescent, i a l’aplicació de la realitat virtual com a mètode experimental, entre altres temes.

[Font: UIB. 29/09/2022

[Foto: UIB]