Categoria: Institucions sanitàries

El COIBA canvia la pòlissa col·lectiva de Responsabilitat Civil Professional

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El canvi no repercuteix en la quota col·legial i cerca oferir el màxim suport a les infermeres en l'exercici de la seva professió.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) ha canviat de companyia amb la qual té subscrita la pòlissa col·lectiva de Responsabilitat Civil Professional, amb la finalitat d'oferir als col·legiats i col·legiades millores en la cobertura en cas de sinistre.

A partir de dia 1 de gener de 2023, quan va vèncer la pòlissa anterior, va entrar en vigència una pòlissa, contractada a través de ‘Medicorasse' (corredoria d'assegurances) amb la mútua ‘Relyens’, especialitzada exclusivament en assegurances i gestió de riscos d'àmbit sanitari.

Amb la nova pòlissa, el Col·legi ha aconseguit millors condicions, com és l'ampliació del límit de cobertura fins a 10.000.000 € o l'assistència psicològica en cas de reclamació per un sinistre durant el desenvolupament de l'activitat professional. La nova pòlissa contempla el marc competencial infermer per complet, dotant de cobertura a tot l'exercici que s'ajusti a la bona praxi professional.

A més, aquesta millora no repercuteix en la quota col·legial, que es mantindrà igual.

El canvi respon a la intenció del Col·legi d'oferir el màxim suport a les infermeres i infermers de Balears mentre estan exercint la seva professió. Els col·legiats i col·legiades no han de realitzar cap tràmit addicional. Automàticament, a partir de dia 1 de gener queden coberts amb aquesta nova pòlissa.

Aquí podeu consultar la nova pòlissa de ‘Relyens’.

[Font: COIBA. 09/01/2023]

[Foto: COIBA]