Categoria: Institucions sanitàries

Avui se celebra la jornada sobre la transformació digital de l'Atenció Primària al Ministeri de Sanitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Secretaria General de Salut Digital, Informació i Innovació del SNS, en col·laboració amb les comunitats autònomes, s'afegeix a la Setmana de l'Administració Oberta amb l'esdeveniment  "La transformación digital de la Atención Primaria en el PERTE de Salud de Vanguardia: iniciativas colaborativas con las CCAA", que se celebra al Ministeri de Sanitat avui. Podrà seguir-se de forma virtual.

Durant la jornada es presentarà l'Estratègia de Salut Digital i el Pla de Transformació digital de l'Atenció Primària, es mostraran les línies de treball, els projectes posats en marxa i se celebrarà una taula rodona sobre els desafiaments de la salut digital.

Les persones interessades a assistir a la jornada, poden seguir l'esdeveniment en línia mitjançant aquest enllaç, que s'activarà avui divendres, 24 de març de 2023, a les 10 hores.

Programa

Consulta aquí el programa de la jornada "La transformación digital de la Atención Primaria en el PERTE de Salud de Vanguardia: iniciativas colaborativas con las CCAA".

[Font: Ministeri de Sanitat]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]