Categoria: Institucions sanitàries

El COPIB va homenatjar professionals de la psicologia de Menorca i de les Pitiüses pels seus 25 anys de col·legiació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Durant l'acte realitzat a Menorca també es va presentar el projecte de la nova Junta de Govern.

Cinc professionals de la psicologia de Menorca varen rebre un homenatje pels seus 25 anys de col·legiació ininterromputs. Es tracta de Mari Cruz Pérez Pons, Maria del Mar Pons Pons, Jesús Barrasa Aceituno, Esther Ricci Voltas i Elisa Camps Sánchez. 

Durant la reunió es va donar a conèixer a les persones assistents la nova estructura de la Junta de Govern del Col·legi per al període 2023-2027, així com la informació relativa al pla d'actuació del Col·legi per als pròxims anys.

També es va abordar el Pla de Formació del 2023 i es varen debatre propostes de cursos, seminaris, tallers, sessions clíniques i seminaris web, d'interès per al col·lectiu professional de Menorca.

A més de revisar les col·laboracions del COPIB amb institucions públiques i entitats de Menorca, es varen analitzar propostes de línies estratègiques i accions a seguir des de la Vocalia de Menorca per a promoure la participació dels i les col·legiades.

El COPIB reconeix cinc psicòlegs i psicòlogues de les Pitiüses pels seus 25 anys de col·legiació

L'Associació Asperger d'Eivissa i Formentera (AIF), la Plataforma Sociosanitària Pitiüsa, la psicòloga clínica Sara Santacruz Fernández, i la periodista Marta Torres Molina, varen ser distingits durant l'acte celebrat a Eivissa per la seva contribució al reconeixement i visibilitat del col·lectiu professional. 

[Font: COPIB. 21/03/2023]

[Foto: Institut Mallorquí d'Afers Socials]