Categoria: Institucions sanitàries

Salut reforma consultes i l'admissió dels centres de salut Son Gotleu i Son Rutlan per millorar-ne l'accessibilitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S'han ampliat quatre consultes a Son Gotleu i el canvi de lloc de l’Admissió del centre de Son Rutlan, per fer-lo més accessible. Les dues reformes suposen una inversió conjunta de 137.000 €.

En el CS Son Gotleu s’han fet quatre consultes noves que permetran adequar l’espai a les noves necessitats assistencials. L’augment demogràfic dels darrers anys i la demanda creixent ha fet que l’ampliació fos necessària; de fet, fa uns anys ja s’hi van fer quatre consultes noves. Durant les obres també s’han reformat altres zones per incloure espais per a lavabos. Es preveu, a més, crear-hi un magatzem.

El centre disposa de 43 professionals (13 metges de família, 4 pediatres, 15 infermers, 2 tècnics de cures auxiliars d’infermeria, 8 treballadors d’admissió i 1 psicòleg) que atenen una població de 23.930 targetes sanitàries. La reforma ha suposat una inversió de 98.000 €.

En el CS Son Rutlan s’ha canviat de lloc l’àrea d’admissió, per fer-lo més accessible a la població. El nou espai és a l’entrada de l’edifici, amb la qual cosa es pot prestar una atenció més directa als usuaris.

Son Rutlan atén una població de 14.609 targetes sanitàries i disposa de 27 professionals (8 metges de família, 2 pediatres, 10 infermers, 1 tècnic en cures auxiliars d’infermeria i 6 treballadors d’admissió). La reforma ha suposat una inversió de 39.932 €.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 27/03/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]