Categoria: Institucions sanitàries

La Junta de Govern del COIBA ret comptes davant les col·legiades i col·legiats en l'Assemblea General Ordinària 2023

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En la sessió, en la qual es podia participar presencialment o en línia, les infermeres de Balears van aprovar la liquidació de comptes del 2022 i el pressupost per a 2023.

La Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears va retre comptes de la gestió anual davant l'Assemblea General Ordinària de col·legiats i col·legiades i va sotmetre a votació el pressupost per a 2023. Ho va fer en una sessió organitzada de manera simultània en les tres seus insulars de Palma, Maó i Eivissa. S'hi va poder participar presencialment des de cadascuna d'elles o per streaming.

Durant la reunió es va repassar la memòria de les activitats dutes a terme en 2022, es va presentar l'auditoria anual i els comptes de 2022 i es va compartir el pressupost estimat per al 2023.

El programa de treball per al 2023 també va ser presentat i proposa continuar apostant per accions com l'organització de jornades, debats i conferències per a professionals i per a la població en general. A més, en l'àrea de formació es fomentarà el lideratge infermer amb accions formatives en determinades habilitats i s'oferiran cursos de competències en xarxes socials. En l'àrea de recerca es continuarà promovent la visibilitat dels resultats de les recerques infermeres i, com a principal novetat, es comptarà amb un comitè d'experts designats per ANECA per a l'avaluació dels projectes candidats a les ajudes COIBA a la recerca.

La sessió va ser retransmesa per streaming i es podrà veure pròximament a YouTube.

Documentació de l'Assemblea 2023

[Font: COIBA. 30/03/2023]

[Foto: COIBA]