Categoria: Institucions sanitàries

L’Hospital d’Inca estrena un nou web

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Comarcal d’Inca va estrenar, el passat dia 25 de maig, un nou web corporatiu que neix amb l'objectiu d’acostar el centre sanitari als usuaris i oferir una informació de qualitat, actualitzada, transparent i útil.

A banda de facilitar els tràmits als usuaris, aquests també podran accedir a tota la informació sobre els serveis assistencials i els professionals que els formen.

El nou web s’ha organitzat de manera que el visitant hi pugui trobar fàcilment, a primer cop d’ull i amb l’ajuda d’icones, la informació que necessiti, en casos com si ha d’ingressar a l’Hospital, si l’han d’operar, si ha d’anar a Urgències o si vol visitar un pacient.

Els usuaris també poden accedir a tota la informació completa i actualitzada de totes les especialitats de l’Hospital (cartera de serveis, activitat docent i científica, reconeixements, informació per a l’usuari, etc.).

La docència, la recerca, la investigació i la formació també tenen un espai en el nou web, perquè s’hi mostra tota l’activitat docent programada de l’Hospital (congressos, jornades, cursos, tallers, etc.) i un espai específic per als residents i estudiants en pràctiques.

S’anirà actualitzant periòdicament tota la informació del web i s’hi afegiran seccions.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 25/05/2023]

[Foto: Kevin Spencer / The now/ CC BY-ND 2.0]